DataTools > 2008 Program > Calendar > Intro Meeting > Agenda

Working Agenda for Saturday, March 15 Introductory Meeting

Note: This agenda may change a bit, but reflects the overall content of the day.


Time Item
8:00 - 8:30 AM Arrival, Check-In, & Breakfast 30 minutes
8:30 - 8:50 Welcome and Overview of NSF's ITEST Program, Continue Breakfast 20 minutes
8:50 - 9:15 A Data Activity 25 minutes
9:15 - 9:40 About DataTools: Program Goals 25 minutes
9:40 - 10:00 UMass Dartmouth Registration 20 minutes
10:00 - 10:30 Program Evaluation and Survey 1 30 minutes
10:30 - 10:40 Break 10 minutes
10:40 - 11:40 More Information & Demonstrations 60 minutes
11:40 - 12:20 PM The Student Component, Agreements, Course Grading, Curriculum Connections, Question & Answer Period 40 minutes
12:20 - 1:00 Lunch 40 minutes
1:45 - 4:00 Technology Review Session (Optional) ImageJ Stacking Technique 2 hours 15 minutes

« Previous Page      Next Page »