DataTools > 2008 Program > Calendar > Fall Follow Up Workshop

Agenda for Saturday, October 25, Fall Follow Up Workshop


Time Item
8:10 - 8:30 AM Arrival and coffee 20 minutes
8:30 - 8:55 Breakfast, Informal sharing 25 minutes
8:55 - 9:05 Welcome 25 minutes
9:05 - 9:50 Data Analysis Activity 1: ImageJ,Moon_phases , Moon Stack (TIFF 2.1MB Oct25 08) Moon Phases Data Table (Excel 20kB Oct25 08) 45 minutes
9:50 - 10:10 Inquiry Conversation 20 minutes
10:10 - 10:25 Encouraging Students to Consider STEM Careers 15 minutes
10:25 - 10:40 BreaK 15 minutes
10:40 - 11:25 Data Analysis Activity 2: Land Use and Planning with AEJEE 45 minutes
11:25 - 12:00 PM Accessing Live Data using AEJEE GIS 35 minutes
12:00 - 1:00 Lunch 60 minutes
1:00 - 1:45 Data Analysis Activity 3: Graphing Dependent and Independent Variables in Excel 45 minutes
1:45 - 1:55 Data Analysis Opportunities 10 minutes
1:55 - 2:15 Implementation: Challenges and Solutions 20 minutes
2:15 - 2:30 Questionnaire 15 minutes

« Previous Page      Next Page »