DataTools > 2007 Program > Calendar > End of Program Celebration

End of Program Celebration

Here are some resources brought up at the meeting:
  • If you want to communicate with everyone, use the email list. The address for the DataTools email list is Datatools2@serc.carleton.edu
  • Nate brought up automated data collection.
    Here is a link to Logger Pro 3
  • The Globe Web site has a repository of student collected data.
  • Uncle Tungsten
    This book is a memoir by Oliver Sacks, describing the influence of his family on his decision to enter the sciences. Uncle Tungsten

Agenda


Time Item
8:00 - 8:30 AM Breakfast & Socializing 30 minutes
8:30 - 8:45 Welcome and Thank you! Revisiting the ITEST Program Goals. 20 minutes
8:45 - 9:00 Career Presentation: Encouraging kids to envision themselves in STEM careers (PowerPoint 1.5MB Apr5 08) 15 minutes
9:00 - 10:15 Sharing Notable Moments: Students, Data, and Technology 75 minutes
10:15 - 10:30 Break 15 minutes
10:30 - 11:00 About Graduating from the Program; Continuing the Support; Continuing the Community; Participate in an EET Workshop 30 minutes
11:00 - 11:10 PM Gifts and Goodbyes 20 minutes
11:10 - 11:30 End of Program Survey 20 minutes

« Previous Page